PROJEKTKATEGÓRIA

Kultúra

A PROJEKT LEIRÁSA

Csíkmaras községben található „Cinege” Óvoda épülete sürgősen állagmegóvási és javítási beavatkozásokat igényel, hogy megakadályozható legyen az elmúlt időszak felgyorsult állapotromlása. A község elkészítette a szükséges tanulmányokat az óvoda korszerűsítésére és felszerelésére irányuló pályázat benyújtásához, de a támogatás megszerzéséig és egy vissza nem térítendő támogatással megvalósuló korszerűsítési munkák elvégzéséig az alábbi munkálatokat kell elvégezni, sürgősen végre hajtani: sérült burkolólapok cseréje, sérült faelemek cseréje a tetőszerkezetben, az ivóvízellátó rendszer csővezetékeinek hibás elemeinek cseréje, a fűtési rendszerben a hőközegcsövek hibás elemeinek cseréje.

Ezekkel a beavatkozásokkal meg lehetne őrizni az épület állagát, megelőzni a további károkat, az óvoda az épületben folytathatná tevékenységét.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Csíkmadaras, ,,Cinege” Óvoda

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Csíkmadaras Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

4 óvodai csoport, 80 gyermek, pedagógusok, szülők, kisegítő személyzet

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

100 000 lej

_ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!