Elkészült az intézmény munkatársainak évértékelője

Hargita Megye Tanácsa Elemző csoportja idén is elégedettségi felmérést végzett a munkaközösség körében, a legfontosabb célok, szükségletek és problémák feltérképezése érdekében.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sor került egy munkaértekezletre, ahol a kollégák körében elvégzett felmérést is bemutatták.

A beérkezett válaszok alapján az intézmény munkatársai úgy gondolják hasznos és értékes tevékenységet, munkát folytatnak, a meghatározott cél és irány a többség számára ismert, a munkavégzéshez pedig az intézmény biztosítja a szükséges és elengedhetetlen eszközöket és feltételeket. A munkaközösség több mint fele teljes mértékben, 26%-a pedig részben ösztönözve érzi magát, hogy innovatív és kezdeményező legyen, a legtöbb alkalmazottnak pedig biztosított a segítségnyújtás és rendelkezésre áll egy olyan felettes, akihez bizalommal fordulhatnak probléma esetén.

A felmérésről készült jelentés elérhető az alábbi linken: https://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa-munkatarsainak-evkozi-kiertekeloje-2022/

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke kifejtette, hogy a meghatározott prioritások között fontos szerepet tölt be a gördülékeny és innovatív munkavégzés az intézményen belül, amelyhez társulnak a családbarát célkitűzések. Ehhez egy sor intézkedést már elvégzett az intézmény, de a pozitív visszajelzések és az elégedettségi mutatók, mind azt jelzik, szükség van a fejlődésre, a képzésekre, az innovációra és a folyamatos kommunikációra az intézmény falain belül.

Csíkszereda, 2022. november 17.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [767.01 KB]