PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Családoknak szóló tevékenységek támogatási programja a 2024-es évben

 

Útmutató

Űrlap

 

A támogató intézmény megnevezése: Hargita Megye Tanácsa, Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, adószám: 4245763, tel.: 0266-207700, fax: 0266-207716.

Pályázhatnak: Hargita megye területén a családok érdekében tevékenységet folytató szervezetek, egyesületek, alapítványok, valamint egyházak, amelyek a román törvények szerint létrehozott és bejegyzett fizikai vagy jogi személyek.

Jogszabály: az általános érdekeltségű non-profit tevékenységekre közalapokból kiutalt vissza nem térítendő támogatásokról szóló 350/2005-ös törvény, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel.

Támogatott tevékenységek:

  • fórumok, találkozók, konferenciák és megbeszélések szervezése család témában;
  • hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő családoknak szóló nevelési felzárkoztatási tevékenységek szervezése;
  • gyermekprogramok szervezése;
  • baba-mama programok szervezése;
  • az önrész támogatása a más intézményekhez benyújtott pályázatokhoz.

A vissza nem térítendő támogatás NEM fordítható profittermelő tevékenységre.

A 2024-es évre előirányzott keretösszeg: 70 000 lej.

A program futamideje: a 2024-es költségvetési év.

A pályázatok leadási módja és határideje:

A pályázatokat a https://palyazatiprogramok.hargitamegye.ro  online platformra szükséges feltölteni, majd a platform keretében letöltött PDF formátumú, elektronikus aláírással ellátott pályázatot vissza kell tölteni a platformra, ugyanakkor a pályázatot szükséges  elküldeni az info@hargitamegye.ro és a salamonendre@hargitamegye.ro e-mail címekre a pályázat feltöltésének napján. A pdf fájl neve röviden kell tartalmazza a támogatást igénylő szervezet nevét és a pályázat címét rövidítve.

A pályázatok feltöltési határideje: 2024. március 5, 12:00 óra.

A pályázatokat postai úton is elküldhetők Hargita Megye Tanácsának iktatójába papír alapon, kézi aláírással ellátva, ezek beérkezési határideje az iktatóba 2024. március 5, 12:00 óra.

A pályázati útmutató megtalálható a  www.hargitamegye.ro oldalon, kapcsolattartó személy: Salamon Endre, tel: 0266-207745, email cím: salamonendre@hargitamegye.ro.

30.01.2024|

Az archív pályázatok itt olvashatóak

Go to Top