PROJEKTKATEGÓRIA

Egészségügy

A PROJEKT LEIRÁSA

Csíkmadarason található mentő- és tűzoltóállomáson a Hargita Megyei Mentőszolgálat mobil mentőcsapatának, valamint a helyi önkéntes tűzoltók mentőautójának és a felszereléseknek ad otthont.

Az épület 2021-ben részleges felújításon esett át, kerámia cserép tetőburkolatot cseréltek és ezzel egy időben a tetőtér hőszigetelését is elvégezték. A felújítási munkákat folytatni kell, következne a talajvízelvezetése  és az épületfalak külső hőszigetelése. Megfelelő vízelvezetés és hőszigetelés megvalósításával az épület falainak további romlása megállítható és megelőzhető lenne.Ezek a munkálatok sürgősek, még az őszi szezon és a rossz idő beköszönte előtt el kell végezni őket.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Csíkmadaras

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség  Csíkmadaras Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Hargita Megyei Mentőszolgálat mobil mentőcsapatának tagjai, 22 önkéntes csíkmadarasi tűzoltó, a helyi valamint a környék lakossága

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

100 000 lej

_ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!