PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2022

 

Útmutató
Jelenkezési űrlap

 

Pályáztató intézmény: Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete

A pályázat célja: Hargita Megye Tanácsa 2021–2030-as időszakra kiadott Fejlesztési Stratégiája II, fejezete,  valamit az egyesület alapító okíratának 9. cikkelye  értelmében, mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel foglalkozó szakmai egyesületek tevékenységének a támogatása és fejlesztése.

A pályázók köre: Hargita megyei szakmai egyesületek, amelyek székhelye azon településen található, melyek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének vagy megyei érdekeltségűek.

A pályázatok célterületei:

 • Mezőgazdasági szakmai egyesületek támogatása a következő témakörökben:
  • Kiállítások szervezése
  • Kerekasztal-beszélgetések szervezése
  • Konferenciák szervezése
  • Szakmai rendezvényeken, tapasztalacserén való részvétel
  • Eszközvásárlás szakmai egyesületek részére, kivéve szarvasmarha-, juh-, kecsketenyésztő egyesületek és gyümölcs-, zöldség termesztéssel és feldolgozással foglalkozó egyesületek

Előirányzott keretösszeg: 16.000 lej.

A vissza nem térítendő támogatás a pályázat összköltségének a 49%-a.

További információ, a pályázási űrlap és a pályázási útmutató igényelhető e-mailben a karikascsilla@hargitamegye.ro, vagy az erdelymonika@hargitamegye.ro címek egyikén valamint letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

A pályázat leadási határideje 2022.09.20, 12 óra. A pályázat egy példányban, lezárt borítékban, a Hargita Megye Tanácsának 244B irodájában (Csíkszereda, Szabadság tér 5 szám) nyújtható be.

A hiányos és határidő után beérkezett pályázatokat nem bíráljuk el.

 

Csíkszereda, 2022.08.10.

 

László Csongor

igazgató