PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a Hargita megyei roma közösségek kulturális projektjeinek támogatására a 2024-es évben 

Nyertes pályázatok listája

 Útmutató

Űrlap

 

A támogató intézmény megnevezése: Hargita Megye Tanácsa, Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, adószám: 4245763, tel.: 0266-207700, fax: 0266-207716.

Pályázhatnak: A román vagy a származási ország törvényeinek megfelelően létrehozott és bejegyzett román vagy külföldi, jogi- és fizikai személyek, egyéni vállalkozások, családi vállalkozások, amelyek különböző kulturális projekteket folytatnak a Hargita megyei roma közösségek számára.

Jogszabályok:
Az 51/1998-as számú kormányrendelet a kulturális projektek finanszírozási rendszerének javításáról, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

Támogatott tevékenységek:
A román vagy a származási ország törvényeinek megfelelően létrehozott és bejegyzett román vagy kölföldi, jogi- és fizikai személyek, egyéni vállalkozások, családi vállalkozások tevékenységei, amelyek különböző kulturális projekteket folytatnak a Hargita megyei roma közösségek számára.

A 2024-es évre előirányzott keretösszeg: 80.000 lej.

A program futamideje: a 2024-es költségvetési év.

A pályázat leadási módja és határideje:
A pályázatokat a https://palyazatiprogramok.hargitamegye.ro online platformra szükséges feltölteni, majd a platform keretében letöltött PDF formátumú, elektronikus aláírással ellátott pályázatot vissza kell tölteni a platformra, ugyanakkor a pályázatot szükséges  elküldeni az info@hargitamegye.ro és a ianovitsistvan@hargitamegye.ro e-mail címekre a pályázat feltöltésének napján. A pdf fájl neve röviden kell tartalmazza a támogatást igénylő szervezet nevét és a pályázat címét rövidítve. A pályázatok feltöltési határideje: 2024. március 28, 12:00 óra.

A  kulturális ajánlatok postai úton is elküldhetők Hargita Megye Tanácsának iktatójába papír alapon, kézi aláírással ellátva, ezek beérkezési határideje az iktatóba 2024. március 28, 12:00 óra.

A pályázati útmutató megtalálható a  www.hargitamegye.ro oldalon, kapcsolattartó személy: Ianovits István Zsolt, tel: 0266-207745, email cím: ianovitsistvan@hargitamegye.ro.