PROJEKTKATEGÓRIA

Sport

A PROJEKT LEIRÁSA

A gyergyóalfalvi Mesevár óvoda  viszonylag nagy területen fekszik, tehát alkalmas nagyobb szabású sportesemények lebonyolítására, melyre már több példa is volt (nyári vakációs programok, sport-vetélkedők, szülő-gyerek sportdélutánok). Tekintettel arra, hogy tevékenységek a legkisebbeket célozzák meg, hiánycikk egy korszerű játszótér megléte, ahol a legkisebbek is szívesen próbálgathatják határaikat, vagy akár a nagyobb óvodások a fő tevékenységek közötti időt kellemesen tölthetik el.

Rendezvényeik közösségformáló jellegűek, a család egészére kiterjednek, ezért fontos lenne egy filagória, mely helyet ad különféle megbeszéléseknek, bográcsozásnak, nézőtérként vagy akár színpadként is használható, de szükség esetén védelmet biztosít az időjárás viszontagságaitól is.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Gyergyóalfalu, Mesevár óvoda

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Gyergyóalfalu Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Gyergyóalfalu közel 400 gyereke, pedagógusok, szülők.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

87 465 lej

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!