PROJEKTKATEGÓRIA

Történelmi és építészeti műemlékek, parkok, közkertek és természetvédelmi területek megőrzése, helyreállítása és fejlesztése

A PROJEKT LEIRÁSA

A Regiovest – Szent László Kistérségi Társulás községközpontjaiban (Bögöz, Derzs, Felsőboldogfalva és Kányád) elhelyezett egy-egy okospad nemcsak a közösségerősítésben lenne fontos szerepe, hanem XXI. századi kiszolgálásban részesítené a turistákat-túrázókat is.

Ma a z-generáció – és nem csak – teljesen más kommunikációs eszközöket használ előszeretettel. Ezt tudná kihaszálni egy-egy településen elhelyezett okos pletykapad, ugyanis lépést tartva a jelenkori ember elvárásaival, különleges szerepe lenne a közösségösszehozásban, a fiatalok egymás közötti kommunikációjában, de oktatási- nevelési célokra is használható. Minimalista, napelemes rendszerével a környezetbarát okos pletykapadok célirányosan a turizmusban is mérföldkő lenne, segítve a túrázó-kerékpározó-autóbuszozó turistákat is.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Bögöz község központja, Felsőboldogfalva-Református templom parkja,  Székelyderzs-Unitárius templom előtti tér, Kányád község-Polgármesteri Hivatal előtti tér

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség az önkormányzatokkal

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

A helyi közösségek és az idelátogató turisták

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

60 000 lej

_ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!