Fókuszban a folyamatban lévő beruházások, a részvételi költségvetés, a Hargita 101 program a fiatalokért, és több, térségbeli kérdés megvitatása

Május 10-én az Udvarhely-térségi nap keretében több fontos beruházást, folyamatban lévő munkálatot ismertetett Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és az intézmény illetékes kollégái. A hatékonyan fejlődő térség több pontján zajlanak ma is munkálatok, érintve a következő településeket: Homorószentmárton, Homoródremete, Lövéte.

Az Udvarhely-térségi napról készült élő bejelentkezés elérhető az alábbi linken: https://fb.watch/cWlDEVCkwb/

A munkálatok bemutatása és az egyeztetések mellett, első alkalommal került sor a Hargita Megye Tanácsának részvételi költségvetését bemutató lakossági fórumra, Bögözben. A térség számos pontján folytatják az intézmény kollégái a bemutató lakossági találkozókat, hogy az információk mindenkihez eljussanak.

Alább a legfontosabb információk a részvételi költségvetésről: https://hargitamegye.ro/reszveteli-koltsegvetes/

Udvarhely-térségben ugyanakkor ma is a fiataloké volt a főszerep, több színes program várta az érdeklődőket, az Ifi Napok keretében szervezett mesterségbemutatón, ahol az ifjúság több szakmába nyerhetett betekintést: nemezlés, vajkészítés, fafaragás.

Az eseményről, melyet Hargita Megye Tanácsa és alintézményei szerveztek, bővebben olvashatnak az alábbi linken: https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/680140133057490

A helyszíni fotók elérhetőek az alábbi linken:

https://we.tl/t-Vv2AnuQlwb

Székelyudvarhely, május. 10.