PROJEKTKATEGÓRIA

Történelmi és építészeti műemlékek, parkok, közkertek és természetvédelmi területek megőrzése, helyreállítása és fejlesztése

A PROJEKT LEIRÁSA

A beruházás célja szabadtéri játszóterek létrehozása Csíkdánfalva közterein, parkjaiban. A játszótér a nemzedékek közösségi találkozóhelye is. Egy jól megtervezett és megépített közterületi játszótér a település egyik kulcspontja lehet. Egyfajta agóra, ahol amellett, hogy gyerekek játszanak, emberek találkoznak, és szociális kapcsolatok jönnek létre. Ennek megfelelően olyan tematikus játszóterek vannak tervben, a gyerekek legnagyobb örömére,amely  kiszolgálják a felnőttek igényeit is.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Csíkdánfalva közterületei

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Csíkdánfalva Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

A település gyerekei, fiatalok, felnőttek egyaránt

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

166 548 lej

_ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!