PROJEKTKATEGÓRIA

Sport

A PROJEKT LEIRÁSA

Az egyre inkább elterjedőben lévő street workout parkok nagyszerű és ingyenes lehetőséget biztosítanak a környékbeli sportolni vágyók számára a helyes testmozgásra. Közösségépítésre és az aktív közösségi területek használatának növelésére különösen alkalmas, illetve különösen jó kikapcsolódást nyújt a családok számára a kellemes nyári esték alkalmával.

Csíkszentgyörgyön tervek szerint a közösségi parkban kapna helyet az új, 50 négyzetméteres létesítmény 4 street workout park eszköz felszerelésével,  melynek használata ingyenes. Masszív felépítésük által kiállják az idők próbáját, és az esetleges rongálásoknak is ellenállnak. A street workout park eszközei továbbá karbantartást sem, vagy ha mégis, akkor minimális mértékben igényelnek. Tökéletes mozgásélményt, és jó szórakozást biztosítanak a család apraja-nagyja számára!

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Csíkszentgyörgy közösségi parkja

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség  Csíkszentgyörgy Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Közel 1200 fiatal, felnőttek és családok is

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

40 000 lej

_ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!