PROJEKTKATEGÓRIA

Történelmi és építészeti műemlékek, parkok, közkertek és természetvédelmi területek megőrzése, helyreállítása és fejlesztése

A PROJEKT LEIRÁSA

A székelyszentléleki katolikus templomtól nem messze, a Nyikó patak mentén terül el a falumúzeum, amely megőrizte hagyományos szerkezetét, az ősi építési módokat és formákat.

A fazsindellyel borított székelyszentléleki Falumúzeum tetőszerkezete rossz állapotban került, időszerű  az újrafedés,  az alapanyag helyes megválasztásával a zsindelyek kialakítása.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Partnerség Farkaslaka község Önkormányzatával

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Székelyszentlélek(Farkaslaka község)

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Farkaslaka, Udvarhelyszék, Hargita megye lakossága valamint az ide látogató turisták.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

75  000 lej

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!