PROJEKTKATEGÓRIA

Történelmi és építészeti műemlékek, parkok, közkertek és természetvédelmi területek megőrzése, helyreállítása és fejlesztése

A PROJEKT LEIRÁSA

Szentegyházán legkevesebb tíz játszótér van, amelyek a legalapvetőbb játékokkal vannak ellátva (hinta és néhány helyt csúszda). Szükséges bővíteni ezen játszótereket, újabb eszközöket vásárolni: homokozó, forgó-lengő  játékok, mászókák, mászótornyok, újabb csúszdák. A lakosság soraiból már sokan jelentkeztek önkéntességre, segítenének felszerelni. Az egyes játszóterek bővítésénél területrendezési munkálatok is szükségesek.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Szentegyháza: Budai Nagy Antal utca, városi park, Mihai Eminescu utca (2 játszótér), József Attila utca (2 játszótér),Akác utca, Turista utca, Lövétebánya.

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Szentegyháza Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Szentegyházán élő gyerekek, valamint az ideérkező turisták gyerekei.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

300 000 lej

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!