PROJEKTKATEGÓRIA

Oktatás- SZENT ANNA Speciális Szakiskola Csíkszereda

A PROJEKT LEIRÁSA

A projekt fő célja, hogy a virtuális valóság (VR) eszközeivel közelebb hozni a speciális nevelési igényű gyerekek számára amúgy nehézkesen elérhető oktatási tartalmakat, illetve, korszerű gépekkel felszerelt asztalos műhelyekkel olyan szakmai képesítést biztosítani számukra melyek alapjául szolgálnak napjaink modern bútorgyártásának: VR eszközök, a szakoktatás esetén pedig PAL és MDF lemezek formázását szolgáló körfűrészgép illetve az automata élfóliázó gépek beszerzése.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

SZENT ANNA Speciális Szakiskola Csíkszereda

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Az oktatási intézményben tanuló diákok de azok a diákok is, akik más hasonló profilú intézményből érkeznek majd.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

78 000 lej

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!