PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2023

Útmutató
Jelenkezési űrlap

Pályáztató intézmény: Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete

A pályázat célja: Hargita Megye Tanácsa 2021–2030-as időszakra kiadott Fejlesztési Stratégiája II, fejezete,  valamit az egyesület alapító okíratának 9. cikkelye  értelmében, mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel foglalkozó szakmai egyesületek tevékenységének a támogatása és fejlesztése.

Pályázók köre: Hargita megyei gyümölcs-és zöldségtermelő és feldolgozó egyesületek, amelyek székhelye azon településeken található, melyek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének vagy megyei érdekeltségűek.

Pályázatok célterületei:

– gyümölcs és zöldségfeldolgozó egyesületek konyháinak felszerelése: kukták, gyümölcsprések,magozógépek, inox kagylók, inox asztalok stb; cimkék, befőttes üvegek, csomagoló anyagok stb; zöldésgtermesztéshez szükséges öntözőberendezések, eszközök beszerzése stb.

Előirányzott keretösszeg:  20000  lej.

A vissza nem térítendő támogatás a pályázat összköltségének az 49 %-a.

További információ, a pályázási űrlap és a pályázási útmutató igényelhető e-mailben a karikascsilla@hargitamegye.ro, vagy  letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

 A pályázat leadási 2023.09.29, 12 óra. A pályázat egy példányban, lezárt borítékban, a Hargita Megye Tanácsának 244 irodájában (Csíkszereda, Szabadság tér 5 szám) nyújtható be.

A hiányos és határidő után beérkezett pályázatok nem részesülnek elbírálásban.

 

Csíkszereda, 2023.09.04.

 

László Csongor

igazgató

Az archív pályázatok itt olvashatóak

Go to Top