PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2023

 

Útmutató
Jelenkezési űrlap

 

Pályáztató intézmény: Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete

A pályázat célja: Hargita Megye Tanácsa 2021–2030-as időszakra kiadott Fejlesztési Stratégiája II, fejezete,  valamit az egyesület alapító okíratának 9. cikkelye  értelmében, mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel foglalkozó szakmai egyesületek tevékenységének a támogatása és fejlesztése.

A pályázók köre: Hargita megyei állattenyésztők helyi egyesületei, amelyek székhelye azon településen található, melyek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének vagy megyei érdekeltségűek.

A pályázatok célterületei:

– tejbegyűjtő központok felszerelésének a támogatása (hűtőtankok, a tejminőség ellenőrzésére való eszközök, számítógépek, nyomtatók, tejkvótaprogramok,  szállítóeszközök, legelőtísztító, állatmérő mérleg, kezelő kaloda, borjaztató, juhnyíró gép, fajtiszta állatok beszerzése stb.

Előirányzott keretösszeg  80000  lej

A vissza nem térítendő támogatás a pályázat összköltségének a 49%-a.

További információ, a pályázási űrlap és a pályázási útmutató igényelhető e-mailben a karikascsilla@hargitamegye.ro, vagy letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

 

A pályázat benyújtható: 2023.09.29, 12 óra egy példányban, lezárt borítékban Hargita Megye Tanácsának 244 irodájában (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám).

A hiányos és határidő után beérkezett pályázatokat nem bíráljuk el.

 

Csíkszereda2023.09.04

 

László Csongor

igazgató

Az archív pályázatok itt olvashatóak

Go to Top