Mutatkozz be röviden (név, születési hely, iskolai végzettség, szabadidős tevékenység, bármi, amit fontos rólad tudni)

Pál Szabolcs István vagyok 25 éves, Csíkszeredában születtem, az iskolai tanulmányaimat a Nagy István művészeti líceumban végeztem szobrászat szakon de a festészetben és rajzban is jártas vagyok. Ezután úgy döntöttem, hogy a sport irányában fogok menni mivel egész életemben sportoltam, labdarúgó voltam 17 évet és úgy éreztem, hogy ez az én utam a továbbiakban. Ezért beiratkoztam Kolozsvárra a testnevelés és sport egyetemre testnevelő tanári szakra, amit elvégeztem és azután adódott lehetőség ,hogy labdarúgó edző legyek az FK Csíkszeredánál és azóta is ott dolgozok.

Hol hallottál Hargita Megye Tanácsának Internship programjáról?

A Hargita Megye Tanácsának oldalán találkoztam a hirdetéssel és a barátnőm ajánlotta.

Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy ikerült a vizsgád?

Azt gondoltam, hogy ez egy nagyszerű lehetőség amivel élni szeretnék és tudom , hogy kemény munkával és alázattal előbb-utóbb többre vihetem.

Van már szakmai tapasztalatod, dolgoztál már valahol?

Sok helyen dolgoztam eddigi életem során többnyire vendéglátásban, de ezek csak átmeneti időszakok voltak, szakmai tapasztalatot inákbb a sportban volt szerencsém gyűjteni.

Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálod ezt a programot?

Azért mert úgy éreztem, hogy több lábon akarok állni és karriert szeretnék építeni, és úgy gondolom ez a program egy nagyszerű lehetőséget adhat nekem a jövőre nézve.

Mondj 3 szót, kifejezést vagy érzést, amivel megkezdet itt a gyakornokságot

Elszántság, elhivatottság, motiváció.

Hogyan képzeled el, az itt eltöltött időszakot?

Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni és fejlődni minél többet, mert itt képzelem el a jövőmet.

Vannak már terveid, hogy mit csinálsz majd a program végeztével?

A program végeztével szeretnék itt maradni és egy olyan osztályra kerülni ahol a legnagyobb tudássommal tudom segíteni a megyei tanács munkáját.

 Mit jelent számodra Hargita megyei fiatalnak lenni?

Szerintem ez egy kiváltság, hogy mi lehetünk Hargita megyének a fiataljai, mivel én nem hiszek a véletlenekben és úgy gondolom , hogy a kulturát mi kell megőrizzük és tovább adjuk a fiatal generációnak .