Nyitás előtt ingyenes belépést ajánlanak az influenszereknek

Nem hiába kapta vissza Borszék a balneo-klimatérikus fürdőváros címet. A több mint tíz éve épülő gyógyfürdő és wellnessközpont megnyitójára december 15-én kerül sor.

Mindaddig várják a nagy követőtáborral rendelkező influenszerek és véleményformálók jelentkezését, akik segítenének a wellnessközpont népszerűsítésében. További információkért a következő telefonszámon lehet érdeklődni: 0723250411, vagy a mikjzsf@yahoo.com e-mail címen.

A több mint 9 millió eurós beruházás megvalósításához Hargita Megye Tanácsa is hozzájárult, mivel a kezdeti lelkesedés ellenére többször is úgy tűnt, hogy le kell állítani a beruházást.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke az elsők között próbálta ki a wellnessközpont medencéit.

https://fb.watch/gX2BSuVB8Y/

Ugyanezt megtehetik még a megnyitó előtt az influenszerek és a véleményformálók is.

A megyeelnök véleménye szerint ez a wellnessközpont nagy vonzerővel fog bírni Hargita megyében, valószínűleg több szálláshely és étterem kialakítására is szükség lesz a jövőben.

A nagyértékű beruházás egy kezelőközpontot és egy wellnessközpontot foglal magába, amely a három órás tartózkodással számolva nyáron akár napi 1000, télen pedig 700 fő befogadására is alkalmas lesz.

A központ szolgáltatásainak listája sokszínű: hidro- és elektroterápiás kezelések, infra-, finn- és gőzszaunák, só és masszázsterem, mofetta és borvizes fürdőzési lehetőség is lesz.

December 15-én a megnyitó után már mindenki számára elérhetővé válnak a wellnessközpont szolgáltatásai, program szerint hétköznaponként 10 órától egészen este 8 óráig, hétvégenként pedig este 9 óráig tervezik a nyitva tartást.

Csíkszereda, 2022. november 21.