PROJEKTKATEGÓRIA

Sport

A PROJEKT LEIRÁSA

A minőségi szabadidőtöltés és a szabadidős sportok gyakorlása mindenki számára fontos.

A település területén és környékén nem található olyan hely vagy tér amely szabadidős sportnak vagy kikapcsolódásra biztosítana lehetőséget.

Egy parkosított terület, amely szaladópályát, bringás pályát, fitnesz parkot, játszóteret tartalmaz, kikapcsolódási lehetőséget nyújtana minden korosztály és családok számára egyaránt. A park létrejöttét követően a szaladni vágyók nem kellene az amúgy is túl zsúfolt közutakat használják, a családok Csíkszeredáig utazzanak, hogy a parkba sétálhassanak a gyerekekkel továbbá a fiataloknak és idősebbeknek egyaránt helyet biztosítana a társalgásra, kellemes környezetben.

A futópálya és a szabadidőpark fő célja a csíkszensimoni és csatószegi iskolások és fiatalok iskolázottságának és szocializációjának, valamint egészségi állapotának növelése a testnevelésben és sporttevékenységben végzett mozgás és sport gyakorlásával, a sporttevékenység élénkítése, fejlesztése, sporttevékenységek vidékfejlesztési programokkal összefüggésben történő fejlesztése.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Csíkszentsimon

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Csíkszentsimon Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

A község és környékbéli lakók egyaránt, illetve a napi rendszerességgel a  települést látogató turisták ezrei.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

500 000 lej

_ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!