Stratégiai tervezés és teljesítménymenedzsment a Hargita megyei állampolgárok érdekében a CAF alapú minőségirányítási eszköz bevezetésével

 

Hargita Megye Tanácsa európai uniós finanszírozást nyert a Stratégiai tervezés és teljesítménymenedzsment a Hargita megyei állampolgárok érdekében a CAF alapú minőségirányítási eszköz bevezetésével (CAFHR) elnevezésű pályázatára.

A cod SIPOCA 533/cod MySmis 126548 pályázat a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program (POCA) 2014-2020 keretében az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A pályázat időtartama: 2019. május 10.-2021. szeptember 9.

A pályázat általános célkitűzései:

  • az állampolgárok felé irányuló folyamatok fejlesztése a közigazgatási stratégia elvárásainak megfelelően a CAF alapú minőségirányítási eszköz bevezetésével és a személyzet képzésével.
  • a helyi közigazgatásban meghonosítani a minőség- és teljesítménymenedzsment-rendszereket, annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatást biztosítson, elnyerve az állampolgárok elégedettségét és bizalmát.

A pályázat specifikus céljai:

  • Hargita Megye Tanácsa teljesítménymenedzsment-rendszerének fejlesztése a CAF alapú minőségbiztosítási eszköz bevezetésével, ugyanakkor 91 alkalmazott részére képzések szervezése teljesítménymenedzsment és a CAF eszköz standardjaira vonatkozóan, így biztosítva a szükséges tudást a minőségi teljesítmény nyújtásához.

A projekt összköltsége: 565.803,45 lej

Az Európai Szociális Alapból biztosított finanszírozás összege: 554.487,38 lej, az önrész: 11.316,07 lej.

CAFHR