https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/2967093916919080

Köszönöm a Mikó Imre Jogvédő Szolgálatnak, hogy fedezte Csíkszentmárton ügyvédjének költségeit, továbbá mindenkinek a támogatását, aki gondolattal, szóval, cselekedettel vagy hallgatással támogatta a harcunkat.

Egy fontos pontosítást tennék azért: az ügyben peres felek már az alapfok végétől Csíkszentmárton Helyi Tanácsa és Hargita Megye Tanácsa.

Ezért mindenekelőtt azokat illeti köszönet, akik közvetlenül dolgoztak ezen az ügyön.

Meg szeretném köszönni a kitartást a csíkszentmártoniaknak és a saját kollégáimnak, akik az első naptól kitartó hittel dolgoztak az ügyön. Akkor is, amikor a saját táborunkban is akadtak főállású ellendrukkerek, például mellékállású propagandista újságírók, akik az ügy kapcsán legfontosabb feladatuknak azt látták, hogy hátba szúrják a jogi megoldáson dolgozó csapatot.

Most, hogy Dormánfalvának nem sikerült eltulajdonítania a temetőt, jó lenne, ha senki nem igyekezne a dormánfalviak nyomdokaiba lépve a jogi eljárás sikerét eltulajdonítani.

A lényeg az, hogy mi székelyek mindannyian EGYÜTT nyertünk ebben az ügyben. Ez egy szép ügy, amelyhez méltatlan minden olyan magatartás, ami a siker kisajátítására vagy elmismásolására törekszik.  Hogyha a harcban nem is állt mindenki mellettünk, legalább tudjunk együtt örülni.

Csíkszereda, 2023. február 10.