PROJEKTKATEGÓRIA

Sport

A PROJEKT LEIRÁSA

A terület jelenleg a község köztulajdonában van. A fejlesztési tervben szerepel a sportpálya fejlesztés, melynek keretén belül lelátó létrehozására van szükség a terület szélesebb körű kihasználásának érdekében, hangosítás technikára, valamint kijelzőre, amelyek szabadtéri rendezvények lebonyolítására is alkalmassá teszik majd a területet. A lelátó és a községi út között fennmaradt részen parkolók kialakítása, amelynek pozitív hatásai a turizmus terén is kifejtenék hatásukat. A sportpálya körül játszótér kialakítása, szabadidő park létrehozása is fontos annak érdekében, hogy a projekt a legnagyobb mértékbe kielégítse mind az agyagfalvi lakók, valamint  azon személyek igényeit, akik időt töltenek el ezen a területen.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Agyagfalva bejárata a DC 137 megyei út a DC 15-től nyugatra Décsfalva irányában elhelyezkedő terület

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Bögöz Község Önkormányzatával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

Az agyagfalvi lakói, udvarhelyszéki látogatók, turisták.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

500 000 lej

_ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!