PROJEKTKATEGÓRIA

Kultúra

A PROJEKT LEIRÁSA

A korondi fúvószenekar próbatermének felújítása a cél, de olyan szintre emelni és kialakítani, hogy a környékbeli zenekarok is tudják használni, sőt a  nagy nemzetközi versenyekre érkező külföldi vendégek is tudjanak itt gyakorolni, akár ha Hargita megyei zenekarok készülnek versenyekre, akkor használhatják. A falak bevonás hangzáró és visszeverő anyaggal, padlózat kialakítása, a terem székekkel  való berendezés  a pályázat tárgya.

A zenekar próbaterme a Páll Lajos Művelődési Otthonba van kialakítva, amely a  helyi önkormányzat tulajdona. Korondra évente több magyar, lengyel, szerb és szlovén zenekar ellátogat, ezek a zenekarok már világszintű sikereket elért zenekarok. Ezeknek a a zenekaroknak a fogadásához is szükséges lenen, egy jól felszerelt próbaterem.

A MEGVALÓSITÁS HELYE

Korond

A MEGVALÓSITÁS MÓDJA

Partnerség Korond Polgármesteri Hivatalával

A PROJEKT HASZONÉLVEZŐI

A Korondi Fúvószenekar, más megyei- valamint vendégzenekarok.

A PÁLYÁZÓ ÁLTAL BECSÜLT KÖLTSÉG

300 000 lej

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

FONTOS INFORMÁCIÓ A RÉSZVÉTELI KÖLTSÉGVETÉS SZAVAZÁSI SZAKASZÁRÓL!!!

Köszönjük az érdeklődést, a nagyarányú szavazási kedvet a részvételi költségvetés érvényesített projektjei iránt.

A szavazással kapcsolatban felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy személy, egy e-mail címről, csak egy projektre szavazhat.

Figyelem!

Amennyiben ugyanaz a személy több e-mail címről szavaz, szűrés alapján a szavazata érvénytelen lesz és rosszul jár az ötletgazda is, mivel projektjét ki kell zárnunk.

Kérjük az ötletgazdákat is, hogy ne terjesszék, hogy egy személy több e-mail címről is szavazhat. Ez már csalásnak minősül.

Kérjük a lakosságot, amennyiben hasonló, a szabályzattal ellentétes cselekedetre kap felkérést, vagy észlel, jelezze az info@hargitamegye.ro címre.

Adjunk esélyt minden ötletnek, legyen méltányos és valós a szavazás mindenki részéről!