Prima întâlnire a partenerilor a avut loc online

Conferința de lansare a proiectului EduBot a avut loc online la data de 15 decembrie 2022, când s-au prezentat partenerii – Asociația Interegió Fórum din Ungaria, Instytut ADN din Polonia, Consiliul Județean Harghita și RegioNet din România, și Tandem n.o. din Slovacia.

Din partea partenerului principal, Endre Borsos, președintele Asociației Interregió Fórum, a prezentat proiectul, obiectivele sale, activitățile în cadrul proiectului și instrumentele de comunicare necesare pentru implementarea proiectului.

Partenerii au împărțit sarcinile între ei și au convenit asupra aspectelor financiare ale proiectului. Au definit o listă de sarcini care trebuie îndeplinite în următoarea perioadă a proiectului, inclusiv trimiterea acordului de parteneriat către parteneri, prezentarea aplicației Tanlet, trimiterea primului buletin informativ și crearea profilurilor de Facebook și LinkedIn al proiectului.

Partenerii au avut posibilitatea de a-și pune întrebările reciproce, iar data următoarei reuniuni va fi stabilită la o dată ulterioară.