Consiliul Județean Harghita își asumă partea sa de sarcină

Astăzi, 18 noiembrie, a avut loc Adunarea Generală a Camerei Notarilor Publici din județul Harghita și Mureș. În cadrul evenimentului, Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a mulțumit notarilor pentru munca lor, deoarece sunt membri importanți și valoroși ai societății noastre.

Ca urmare a activității lor, aceștia sunt implicați în numeroase contexte sociale și economice, motiv pentru care Consiliul Județean Harghita este deschis la observațiile și sugestiile notarilor pentru a se asigura că dezvoltarea economică și socială a județului se îndreaptă în direcția cea bună.

Obiectivul comun pe termen lung este de a reduce birocrația.

De-a lungul anilor, mulți oameni au experimentat faptul că majoritatea sarcinilor administrative pot fi îndeplinite de acasă, dacă este necesar. Numărul de ore petrecute la cozi poate fi redus. Acest lucru este în interesul comun al tuturor.

Consiliul Județean Harghita își va asuma partea sa de sarcină, pentru a face procesul administrativ și mai ușor pentru populația județului. Pe termen lung, dintre consilierii judeteni, notarii vor fi reprezentați în procesul decizional de Teodor Dobreanu.

Miercurea Ciuc, 18 noiembrie 2022