Nagyon örülök neki, hogy pozitív visszajelzést kaptunk. Mindegyiküknek hasznosan eltöltött hónapokat és kitartást kívánok! ??
Kozma Viola így vélekedik programunkról: ?
-„Na és milyen #Internship gyakornoknak lenni?” „Milyen feladataid vannak?” „Kávét főzöl?” „Biztosan bonyolult az élet egy akkora épületben, mint a megyei tanács!”? – Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel bombáznak családtagjaim, rokonaim, barátaim, ismerőseim, akiknek tudomására jut, hogy gyakornok vagyok Hargita Megye Tanácsanál. Én pedig mindig igyekszem röviden és velősen összefoglalni a válaszokat.
?Internship gyakornoknak lenni érdekes dolog, mindenképp egy jó lehetőség, hiszen 5 hónapunk van rá, hogy bele lássunk az intézmény működésébe, hogy ismerkedjünk, kapcsolatokat építsünk, és ami a legfontosabb, hogy szakmai tapasztalatot szerezzünk. ?✒
?Kommunikációsként a sajtóiroda csapatát erősítem ?, sok változatos feladatunk van, amelyek precizitást és kreativitást igényelnek, szóval épp nekem való. Van, hogy segítek feladatok elvégzésében, vagy épp megkapom a sajátomat. A munka mellett pedig szórakozunk is ?, a munkatársak szuperek, egy fiatalos, jókedvű csapat tagja lehetek, és bár hivatalosan nekünk, gyakornokoknak egy-egy mentorunk van, én úgy érzem, számomra az iroda minden tagja mentor szerepet tölt be, hiszen rengeteget segítenek, támogatnak. Szóval ezúton is köszi mindent Gyöngyvér, Zsuzsa, Gabi, Ágnes, Zoltán és Zsolt! ?
?És végül: igen, főzök kávét magamnak, ahányszor éppen csak jól esik! ☕