Csíkszeredában tart előadást Uzsalyné dr. Pécsi Rita PhD

 

A csíkszeredai megyeházán tart előadást pénteken, február 11-én 15 órától a népszerű magyarországi pedagógus és neveléskutató, Uzsalyné dr. Pécsi Rita PhD. Előadása érdekes kérdéseket boncolgat, mint hogy honnan merítsünk erőt krízis idején, tanulható-e a humor, a kreativitás, az empátia, vagy mennyire befolyásolhatnak örökölt tulajdonságaink. Az előadást Hargita Megye Tanácsa facebook-oldalán élőben követhetik!

A lelki, szellemi táplálékra is szükség van a munkavégzéshez, a mindennapokhoz, főként rohanó világunkban. Ezt az igényt felismerve indított el néhány éve Hargita Megye Tanácsa a munkaközösség számára mentálhigiénés előadássorozatot. A kezdeményezés nagy sikernek örvendett a munkatársak körében, és az erre való igény csak még inkább fokozódott a járványhelyzetben, amely korábban nem ismert kihívások elé állított mindannyiunkat.

Hargita Megye Tanácsa szervezésében és a Hargita Megyei Kulturális Központ társszervezésében az előadássorozat folytatódik, és most bárki bekapcsolódhat! Ne hagyják ki az egyedülálló alkalmat, jöjjenek el az előadásra, vagy kövessék a megyei tanács facebook-oldalán!

Csíkszereda, 2021. február 9.