Újra kivitelezőt keresnek a csicsói híd befejezésére

A község vállalkozása is jelentkezhet a kiírásra

(0 Szavazat)36 megjelenítés

Október 23-ig jelentkezhetnek a cégek a csicsói Olt híd munkálatainak befejezésére. A felhívás az elektronikus közbeszerzési oldalon is megjelent (http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/achizitiipublice). A Felcsík Kistérségi Társulás október 5-i ülésén Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke egyeztetett Péter Lukács polgármesterrel, hogy a község cége is jelentkezzen a kiírásra, hiszen kis munkáról van szó és fontos, hogy a tél beállta előtt elkészüljön az átkelő. 

Februárban a megyei tanács kénytelen volt szerződést bontani a korábbi kivitelezővel, mivel az nem teljesítette a szerződésben foglaltakat (korábbi közleményünk itt olvasható). Azóta újra kellett kezdeni a teljes procedúrát, vagyis újra kellett terveztetni és újra meghirdetni a kivitelezést. A mostani kiírás a negyedik. A megyeelnök hozzátette, hogy annak ellenére, hogy be szeretnék fejezni a végső munkálatokat és a szükséges összeg is a rendelkezésre áll, nehéz szerződésebontás után új kivitelezőt találni a munkálatok folytatására.

Az előzményekről és a beruházásról a szerdai rendkívüli tanácsülésen is bemutatott (https://www.facebook.com/hargitamegye/posts/1718864401470624) online platformon is tájékozódhatnak az alábbi linken:

http://investitii.judetulharghita.ro/node/142

Csíkszereda, 2017. október 5.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774