Színes programkínálattal várja a fiatalokat az Ifjúság Hete rendezvénysorozat

Sport és szabadidős tevékenységek a csíkszeredai központi parkban

(0 Szavazat)42 megjelenítés

Az Ifjúság Hete csíkszeredai rendezvényei május 10-én a központi parkban zajlottak, a szervezésbe bekapcsolódott Hargita Megye Tanácsának Hegyi- és Barlangimentő Közszolgálata, a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság és a Romániai Magyar Cserkészszövetség is. A programok célja az volt, hogy kimozdítsák a fiatalokat a szabadba, és hogy a szabadidős tevékenységekkel ismerkedjenek.  

Az érdeklődők kipróbálhatták a tiroli kötélpályát és a mászófalat, bushcraft és túlélési technikákat mutatott be Koronka Sándor. A hegyimentést, a vízimentést és a kutyákkal való mentést mutatta be Fekete Örs, a biztonságos hegyi turizmusról Bertóti Zsolt, a barlangimentésről pedig Simon László tartott előadást.

A Hargita Megyei Mentőszolgálat közreműködésével volt sürgősségi ellátás és elsősegélynyújtás-bemutató, egészséges életmód témában a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság tartott interaktív bemutatót.

Önvédelmi harcbemutató is volt a Hargita Megyei Érdekeltségű Létesítményeket Őrző Közszolgálat szervezésében, a csíkszeredai Bushi Tokukai Klub közreműködésével. Bemutatták a karatet, mint önvédelem és olimpiai sportot és a kendo japán kardvívást Shihan Búzás Csaba karate 7 dan és kendo 5 dan fokozatú mester vezetésével.

Az Ifjúság Hete további programjai az alábbi linken olvashatók:

http://hargitamegye.ro/esemenynaptar/ifi-napok-hargita-megyeben---majus-11.html

Csíkszereda, 2018. május 10.


[ Ifjúsági hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774