Országos bajnokságon a Bástya Sportklub

A Bástya Sportklub kézilabda szakosztályának közleménye

(0 Szavazat)60 megjelenítés

A Bástya Sportklub ifjúsági III-as lány kézilabda csapata ebben a szezonban újból elindult az országos bajnokságban. Egy év kihagyás után sportegyesületünk csapata ismét összemérheti tudását az országban működő sportiskolák, illetve sportegyesületek csapataival. Czimbalmos Kozma Árpád edző tanítványai nagy városok, illetve klubok ellen próbál hírnevet szerezni településünknek és megyénknek egyaránt. Ezt idáig sikerrel is tette, mert a lejátszott kilenc mérkőzésből csapatunk két vereség mellett hétszer hagyta el győztesen a pályát, és ez óriási teljesítmény. Olyan nagy városok csapataival játszott, mint Brassó, Fogaras, Szászsebes, Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Székelyudvarhely. 

Dicséret illeti a lányokat és az edzőnket egyaránt ezért a teljesítményért, és egyben köszönetünket szeretnénk kifejezni Hargita Megye Tanácsának, ugyanis az intézmény 7000 lejjel támogatta csapatunkat az országos bajnokságban való induláshoz. Ugyanilyen köszönet jár Gyergyószárhegy Önkormányzatának és azoknak a lelkes szárhegyi cégeknek és magánszemélyeknek, akik szintén anyagiakkal támogassák csapatunkat.

Ezek a tehetséges szárhegyi fiatalok megérdemlik, hogy a kézilabda terén megmutassák tehetségüket az országnak, hogy a későbbiekben magasabb szinten is tudják művelni ezt a sportágat, és tovább növeljék Szárhegy sportban szerzett hírnevét. 


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774