Oroszhegyi Tűzoltónapok – volt ok az ünneplésre

Védőruhák átadása a tűzoltósági épület avatóján

(0 Szavazat)32 megjelenítés

Az Oroszhegyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület az Oroszhegyi önkormányzattal és a polgármesteri hivatallal partnerségben október 19-21. között szervezte meg az Oroszhegyi Tűzoltónapokat.

A háromnapos rendezvénysorozat kiemelkedő eseményére szombaton került sor: a példaértékű összefogásban elkészült tűzoltósági épület avató ünnepségére. Ez alkalomból Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke átadta a megyei tanács pályázatán nyert védőruhákat az önkéntes tűzoltóknak. 

– Örömmel jöttem el ide Önökhöz, és öröm számomra látni, hogy egy újabb komoly lépésen vannak túl. Jó látni, hogy ebben a községben az összhang, az összehúzás a jellemző, hisz közös munka ez a beruházás is, amit ma ünneplünk – mondta el köszöntő beszédében Borboly Csaba megyeitanács-elnök. A megyeelnök példaértékűnek tartja a beruházást, hisz összefogásban sikerült megvalósítani, ehhez gratulált Oroszhegy község polgármesterének, az önkormányzatnak, a közbirtokosságnak és az önkéntes tűzoltóknak.

– Oroszhegy község falvaiban összesen harminckét civil szervezet található, a legkülönbözőbb témakörök mentén. Mindenki a maga módján akar ezért a közösségért tenni, hisz nem csak jogaink, hanem kötelességeink is vannak – mutatott rá beszédében Bálint Elemér Imre, Oroszhegy község polgármestere.

– Összefogással, együttes erővel komoly beruházásokat hozhatunk létre! Kiemelkedő példa erre a ma Oroszhegyen ünnepi keretek között átadott tűzoltósági ház. Lelkesen támogatunk minden ehhez hasonló kezdeményezést, amikor látjuk a tenni akarást és, hogy van előretekintés. – írja közösségi oldalán feltett bejegyzésében Borboly Csaba megyeitanács-elnök. 

Az önkéntes tűzoltó egyesületek irányába kifejtett tevékenységekről az alábbi linken olvashatják korábbi közleményeinket: http://hargitamegye.ro/hirek/onkentes-tuzoltok.html

Csíkszereda, 2017. október 22.


[ Önkéntes tűzoltók ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2018, november»
hkscpsv
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774