„Néptánc a vidéknek” program beszámoló

( Szavazat)103 megjelenítés
Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes 2011-ben megvalósult „Néptánc a vidéknek” programjában számos sikeres előadást valósított meg: Borszéken, Madéfalván, Etéden, Kőrispatakon, Domokoson, Menaságon. Petőfi János vitéz című műve jó keretnek bizonyult a táncos előadásnak, ahol a mesés elemek és a helyzetkomikum fonódnak össze pajkos, helyenként burkoltan pajzán humorral.
 
Nem maradnak ki a napjaink valóságára illő célzások sem... és sok-sok néptánc a hivatásos együttestagok előadásában.
A műsor minimális eszköztárral, gyakran a régi vásárok vándorszínészei produkciójának hangulatát idézve jó és hasznos szórakozást biztosított mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. Hiánypótló közös programunk Hargita megye települései legkisebb közösségeinek is színvonalas kulturális programot biztosított olyan települések kisszínpadjain is, ahol évtizedek óta nem tartottak előadásokat.
Minden helyen lehetőséget biztosítottunk a nagycsaládosoknak, a gyerekotthonokban élő, szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeknek is, hogy részt vehessenek ingyenesen a szórakoztató és hasznos előadásainkon. Az együttes Hargita Megye Tanácsa támogatásának köszönhetően minimális áron adhatta el a jegyeket, ami nagyon előnyös volt a gyerekek és időseknek, pedagógusoknak és szülőknek egyaránt.
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2018, november»
hkscpsv
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774