Ifjúsági tánctábor

A Csíkszeredai Real Dance Sporttáncklub közleményét továbbítjuk 

(0 Szavazat)24 megjelenítés

Június 26. és július 1. között a Csíkszeredai Real Dance Sporttáncklub a tehetséges versenyeken jó eredményeket elért fiataloknak szervezett tábort Tusnádfürdőn, amelyet a Hargita Megye Tanácsa támogatott.

Az első napon tollaslabda mérkőzés zajlott a résztvevők között.

A második és harmadik napon Simon Sorin és Constantinescu Florentina, a Ploiesti-i Silhouette Táncklub tíz táncvilágbajnok ezüstérmes párosa hasznos tanácsokat adott a fiataloknak, mit és hogyan étkezzenek egészségmegőrzésük érdekében versenyek előtt, hogyan tartsák fenn állóképességük, hogyan legyenek motiváltak. A sok tapasztalattal rendelkező sportoktató páros hasznos ötleteket, tippeket adott a tábor résztvevőinek. A fiatalok az együtt töltött napok alatt megtanulhatták mennyire fontos az egészséges életvitel és az egészséges táplálkozás, illetve a tudatos, tervszerű mozgás.

Az ötnapos tábor alatt az eső sem akadályozta meg, hogy a kitűzött célokat elérjék, a fiatalok sokat táncoltak, szórakoztak, és végül a negyedik napon egy jó kis wellnesbe is volt részük, ahol vízi röplabdáztak, játszhattak és lazíthattak.

A Real Dance Sporttáncklub a résztevők nevében is köszönetét fejezi ki Hargita Megye Tanácsának a tábor létrejöttének támogatásáért.


[ Ifjusági hírek ]

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2018, november»
hkscpsv
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774