Cross Training nyílt nap

A Cross Training Sportegyesület közleményét továbbítjuk

(0 Szavazat)17 megjelenítés

Május 21-én, hétfőn a Cross Training Sportegyesület nyílt napot szervez a Márton Áron Gimnázium sporttermében. A sporteseményt Hargita Megye Tanácsa támogatja.

A Cross Training olyan összetett mozgásforma, amely a szervezet teljes átalakulását célozza, fogyást, erősödést, az immunrendszer ellenálló képességének javítását. A gyakorlatok rendszeres végzése az izomzaton kívül a légzőkészüléket és a szívrendszert is erősíti, a gyakorlatok által a mozgás rugalmasabbá, koordináltabbá, a szervezet kitartóbbá válik. 

A szervezet fizikai erősödése mellett meg kell említenünk az edzéseken rendszeresen résztvevők jó közérzetének, önbizalmának javulását, az elért eredményeken, a kitartáson, az új kihívásokhoz való alkalmazkodáson keresztül a morális fejlődést.

A szervezett nyílt nap célja elsősorban az edzéseken használt eszközök helyes használatának elsajátítása, az egyes izomcsoportok, helyes testtartás megismerése és begyakorlása, ugyanakkor az egyesület célja, hogy minél több emberhez eljuttassa a Cross Training lehetőségét, egyre többen megismerjék és megszeressék ezt a sportágat.

Az eseményen részt vehetnek pusztán érdeklődők, akik most először próbálják ki ezt a sportot, ugyanakkor a haladó résztvevők is fejleszthetik az eszközök helyes használatát, és új gyakorlatokkal gyarapíthatják tudásukat.

A nap záróeseménye egy barátságos verseny lesz a tanult gyakorlatokból, miután sor került a nyertesek díjazására.

Az esemény részletes programja a Cross Training egyesület facebook-oldalán, vagy a nyílt napra létrehozott eseménynél tekinthető meg, illetve a bejelentkezés is itt történik:

https://www.facebook.com/events/2071820876374277/

Cs&


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774