Borboly Csaba: Ezen a választáson igent mondhatunk az elmúlt évek nemzetegyesítő intézkedéseire

Hargita Megye Tanácsa elnöke levélben fordult a lakossághoz

(0 Szavazat)21 megjelenítés

„Ezen a választáson igent mondhatunk az elmúlt évek nemzetegyesítő intézkedéseire, és igent mondhatunk a megkezdett út folytatására. Erdély és Székelyföld szava akár döntő is lehet, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a mi közösségünk dönti el, ki alakít kormányt Budapesten. Az elmúlt évszázadokban számtalan esetben megvédtük a magyarság jövőjét. Szavazatunkkal most is tehetünk nemzetünk érdekében. A magyarországi választásokon megüzenjük: voltunk, vagyunk és leszünk, Székelyfölddel minden fővárosban számolni kell!” - biztatja Hargita megye lakosságát Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a szavazáson való részvételre, valamint felkéri a megye lakosságát, amennyiben tehetik segítség a levélszavazatok begyűjtését. 

Három formában lehet segíteni, hogy minden szavazat célba érjen és érvényes legyen: a tájékoztatásban, az azonosító nyilatkozatok kitöltésében és a levélcsomag összeállításában, valamint a szavazatok begyűjtésében, hogy a szavazatok időben eljussanak a települési RMDSZ szervezetekhez, valamint a csíkszeredai Magyar Ügyek Házához.

- A 2014-es választások során sok szavazat vált érvénytelenné, az azonosító nyilatkozatok nem megfelelő kitöltése végett. Ezért nagyon fontos, hogy aki bizonytalan, keresse az RMDSZ munkatársait, Csíkszeredában a Magyar Ügyek Házában dolgozó kollégákat. Minden szavazat számít! - foglalta össze levele célját Borboly Csaba.

Csíkszereda, 2018. április 5.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2018, december»
hkscpsv
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774