A megkezdett hatékony munkát viszi tovább az új kórházmenedzser

Dr. Konrád Judit a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház ideiglenes vezetője

(0 Szavazat)75 megjelenítés

Aláírták dr. Konrád Judit kórházmenedzseri, illetve dr. Kacsó Jolán orvos igazgatói ideiglenes kinevezését március 6-án, a csíkszeredai megyeházán tartott sajtótájékoztatón. Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke megköszönte dr. Demeter Ferenc volt menedzser több mint kilencéves munkáját, elszántságát és kitartását. 

 

– Az elmúlt években, a sok nehézség ellenére, közösen a fejlődés útjára állítottuk a megyei kórházat. Az, hogy a mentőhelikoptereket egyre ritkábban látni a város fölött, azt bizonyítja, hogy javult az ellátás minősége, és már helyben is elvégeznek olyan beavatkozásokat, amilyenek korábban elképzelhetetlenek voltak a megyében – fejtette ki Borboly Csaba hozzátéve: a jövőben is számítanak a volt kórházmenedzser szakértői segítségére.

– Hálás vagyok a sorsnak, hogy részt vehettem ebben a forgatagban, és szívből örülök annak a sok megvalósításnak, amit Hargita Megye Tanácsa közreműködésével sikerült elérnünk. Kilenc és fél évvel ezelőtt abban a hitben láttam neki ennek a feladatnak, hogy a pozitív gondolatok pozitív cselekedeteket és történéseket hoznak. Visszatekintve, ez valóban így történt. Bízom abban, hogy még ha mindent nem is sikerült elérnünk, érződik az ellátás minőségének nagymértékű javulása – mondta dr. Demeter Ferenc.

Dr. Konrád Judit kijelentette, azt a hatékony munkát folytatja három hónapos kinevezése nyomán, amelyen a volt kórházmenedzserrel közösen dolgoztak idáig, és örül annak, hogy az orvos igazgatói tisztségbe megfelelő személy került dr. Kacsó Jolán megbízásával. Az új orvos igazgató elmondta, hogy bár hatalmas felelősség, és nagy volumenű munkával jár ez a kinevezés, igent mondott rá, mert látta az elmúlt években Konrád doktornő és a megyei tanács hatékony együttműködésének eredményeit.

– Tudom, hogy dr. Szabó Izabella, aki a következő időszakban eddigi munkámat fogja ellátni a sürgősségi osztály élén, maximalizmusával maradéktalanul helyt fog állni – emelte ki.

Zonda Erika, a kórház adminisztratív tanácsának vezetője elmondta, olyan személyt keresnek a menedzseri állás betöltésére, akinek szívügye, hogy a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházat a kettes kategóriába sorolják. Ennek fényében azt szeretnék, hogy a következő periódusban minden ezt célzó elkezdett fejlesztésnek folytonossága legyen.

Csíkszereda, 2018. március 6.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2018, december»
hkscpsv
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774